Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jutott eszembe...
  2014-11-05 17:37:24, szerda
 
 
2014. nov 05.
Jutott eszembe...
írta: Edgar Swan

Pert fontolgatok a 444.hu ellen. Vérlázítónak tartom, hogy képesek egy cikket lehozni "Legalább két hete hazudik a kormány Vida Ildikó kitiltásáról" címmel. Szokásos ballib/bukotbaloldal/CIA/KGB/Gyurcsánybajnai/szoci/Norvég/USA/Uniós/Soros/álcivil /külföldről fizetett bérenc/Bunge (francba, annyi már az ellenség, követni sem tudja az ember) csúsztatás!

A kormány nem két hete, hanem több, mint 4 éve hazudik! Vida Ildikó ügyben két hete, na de ez nem is ügy, ha úgy vesszük. Vida Ildikó zaklatott, ez teljesen érthető. Kellett neki egy kis lazítás, sírdogált egy sort, mert bele van taposva a lelkébe, de mostanra túl van a sokkon. Lehet megnyugodni, személyesen fogja felügyelni a vizsgálatot önmaga ellen, amennyiben a korrupciós vád bizonyítást nyer, úgy megbünteti magát, hogy csak úgy füstöl!

Varga, Lázár, meg aki csak nyilatkozott, nem tudott Vida kitiltásáról, meg amúgy is, mi a franc közünk van hozzá? Magánügy. Most kiderült, hogy tudtak róla. Na és? Hazudtak, hát hazudtak. Nemzeti érdek.

Biztosan csak én maradtam le az információkról, de eszembe jutott még néhány dolog, amiről szintén mély kuss van.

Tud valaki valamit a vörösiszap-katasztrófa körüli eseményekről? A magánadományok más célra való átcsoportosítására gondolok. 1,8 milliárd forintról van szó.

Mi lett a Welsz Tamás ügy vége? Mitől halt meg? Van már boncolási eredmény? Vizsgálat? Valami? Mármint hivatalos és bizonyítható. Aztán a többi bissau-guineai útlevél tulajdonos kicsoda? Kik nyitottak még számlát ilyen okmánnyal?

Simon Gábor ügye hol tart? Nyomozgatnak?

Az Orbán esküvőn ellopott telefonokról semmi hír? Megérte nekünk a többmilliós nyomozás?

Ha már esküvő...falopás ügyben hogy állunk? Gondolok itt Orbán Ráhel ifjú férjének esetére a meglovasított erdővel, különös tekintettel a lopásnál dokumentált módon ott tartózkodó és aktív munkát végző, Tiborcz István tulajdonában lévő traktorra.

Aztán ott a Váradi András ügy. Ő az az alcsúti pásztor, akinek sajnos nem jutott állami földbérlet, mert Mászáros Lőrinc ráébredt, hogy ő is paraszt. András juhász több mázsa trágyáját elszállította Mészáros teherautója, a juhász feljelentést tett. Abban az ügyben mi a helyzet? Amikor Váradi bejelentette, hogy indul a polgármester választáson Mészáros Lőrinccel szemben, másnapra lerombolták a(maradék kis) földjét egy kombájnnal. Az ügyben van már gyanúsított? Nem lehet túl sok kombájn a faluban, gondolom én. Végül, a választás előtti napon egy idős osztrák-magyar kettős állampolgár személyautóval halálra gázolta Váradi Andrást egy forgalom nélküli, századrangú úton. Mi a helyzet a gázolóval? Hol van? Ausztriában? Hol tart a nyomozás?

A misztikus módon növekedő ingatlanok kérdésében hol tart a vizsgálat? Az érintett politikusok vagyonosodási vizsgálata rendben folyik? Mármint Szijjártó Péter kivételével, akiről már tudjuk, hogy a szorgos szülék életének gyümölcséből vásárolta meg harmadik házát az ifjú politikus. Apropó! Szijjártó apuka szorgos életéhez az is hozzátartozik, hogy 2007-ben gazdasági versenyt korlátozó megállapodás tilalmának megsértése miatt négy céget, összesen 7 milliárd forintra bírságolt a versenyhivatal. Egyetlen céget nem bírságoltak meg: a Szijjártó vezette Vasútépítőket. A GVH közlése szerint azért, mert bár ez a vállalkozás is részt vett a kartellezésben, "olyan bizonyítékokat szolgáltatott, amely elengedhetetlen volt a jogsértés feltárásához", ezért mentesült minden jogkövetkezmény alól.

Ez tehát rendben van, Szijjártó apuka hasznos volt. Erről jut eszembe! Horváth András, volt NAV alkalmazott esetében ez az elv nem érvényes? Oda lehet menni házkutatást tartani, végül feljelenteni a feljelentőt? Szijjártó apuka hasznos volt, Horváth András viszont káros? Hogy van ez pontosan? Folyik vizsgálat a feljelentés ügyében és nem a feljelentő ellen?

Van összefüggés az USA kitiltási botrány, Horváth András és Vida Ildikó, a NAV-ot ért vádak között?

A Norvég Alap ügyben hogy állunk? A norvégok belengették Lázár úrnak az öklüket, de ezen túl mik a fejlemények? Ha a norvég vizsgálat nem támasztja alá a KEHI vádjait, akkor mi van? Hadat üzenünk Norvégiának? Esetleg a KEHI megvizsgálja önmagát? Lesz felelőse a civil alapítvány rendőri lerohanásának, az adószámok felfüggesztésének?

Jut eszembe! Esetleg a magánnyugdíj alap elvétele fejében megígért egyéni folyószámlákat Selmeczi Gabriella intézi már valahol?

A több mint 1,1 milliárd forintot átcsoportosító Fazekas Sándor miniszter felelősségét vizsgálja valaki? Ez az a pénz, amit állampolgárok ajánlottak fel a személyi jövedelemadójuk 1 százalékából parlagfű-mentesítésre 2009-ben. Parlagfű mentesítés helyett főként végkielégítésekre költötte a minisztérium a pénzt, de vettek belőle terepjárót, számítógépeket és egy csomó irodaszert is.

Még rengeteg kérdés eszembe jutott, de túl hosszú lenne a lista. Meg mindenre én sem emlékszem, de hátha másoknak is lesznek kérdései. Lehet folytatni a felsorolást, majd összesítjük.

Most rohannom kell, mert még ma szeretném átadni a Várkert Bazárt, aztán felavatom a német
megszállási emlékművet.

http://orditok.blog.hu/2014/11/05/jutott_eszembe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elengedhetetlen, gyurcsánybajnai, jogkövetkezmény, jövedelemadójuk, személyautóval, bizonyítékokat, számítógépeket, információkról, magánadományok, átcsoportosító, versenyhivatal, folyószámlákat, kartellezésben, vagyonosodási, elszállította, szolgáltatott, meglovasított, bukotbaloldal, vasútépítőket, hozzátartozik, állampolgárok, lerohanásának, polgármester, felelősségét, magánnyugdíj, eseményekről, bizonyítható, gyümölcséből, bejelentette, feljelenteni, feljelentést, kitiltásáról, minisztérium, megállapodás, megvizsgálja, mentesítésre, cikket lehozni, kormány Vida, vizsgálatot önmaga, franc közünk, többi bissau-guineai, többmilliós nyomozás, meglovasított erdővel, lopásnál dokumentált, juhász feljelentést, polgármester választáson, választás előtti, idős osztrák-magyar, forgalom nélküli, misztikus módon, érintett politikusok, szorgos szülék, Edgar Swan, Vida Ildikó, Welsz Tamás, Simon Gábor, Orbán Ráhel, Tiborcz István, Váradi András, Mászáros Lőrinc, Amikor Váradi, Mészáros Lőrinccel, Váradi Andrást, Mármint Szijjártó Péter, Horváth András, Norvég Alap, Selmeczi Gabriella, Fazekas Sándor, Várkert Bazárt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Alázat  s immár én is felragyogva, ért...  Nagyi telefonál  Akarat  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Lóhere  Nevem  Albert Einsteinről  Png telefon  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kövesd a cowboyt!  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png ház  Erdőn  Kerüld el az evangélium örömén...  Németh László tollából  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete-erdő desszert  A kételkedés kezelése  képre írva  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nem tudhatod  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Mi lenne ha  Szép estét kedves látogatóimna...  Reggel van  Akarat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 20  Csak a fogyatkozás látható  Elköszönt  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Albert Einsteinről  Albert Einsteinről  Egy bizonyos határt  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Soha ne kedvezz...  Png férfi  Facebookon kaptam  Adakozás  Png kutya  Adakozás  Neked tudnod kell  Paul David Tripp Április 20  Egy lelki imádság  A boldog családok mind hasonló...  Png telefon  Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Soha ne kedvezz...  Sose bánj semmit  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Alázat  Nem számIt  Alázat  Png kislány  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az... 
Bejegyzés Címkék
cikket lehozni, kormány Vida, vizsgálatot önmaga, franc közünk, többi bissau-guineai, többmilliós nyomozás, meglovasított erdővel, lopásnál dokumentált, juhász feljelentést, polgármester választáson, választás előtti, idős osztrák-magyar, forgalom nélküli, misztikus módon, érintett politikusok, szorgos szülék, ifjú politikus, jogsértés feltárásához, feljelentés ügyében, feljelentő ellen, norvégok belengették, norvég vizsgálat, civil alapítvány, adószámok felfüggesztésének, magánnyugdíj alap, több mint, személyi jövedelemadójuk, csomó irodaszert, elengedhetetlen, gyurcsánybajnai, jogkövetkezmény, jövedelemadójuk, személyautóval, bizonyítékokat, számítógépeket, információkról, magánadományok, átcsoportosító, versenyhivatal, folyószámlákat, kartellezésben, vagyonosodási, elszállította, szolgáltatott, meglovasított, bukotbaloldal, vasútépítőket, hozzátartozik, állampolgárok, lerohanásának, polgármester, felelősségét, magánnyugdíj, eseményekről, bizonyítható, gyümölcséből, bejelentette, feljelenteni, feljelentést, kitiltásáról, minisztérium, megállapodás, megvizsgálja, mentesítésre, nyilatkozott, százalékából, nyomozgatnak, telefonokról, feltárásához, tulajdonában, vérlázítónak, lerombolták, alkalmazott, tekintettel, ausztriában, feljelentés, gyanúsított, fejlemények, összefüggés, belengették, feljelentőt, megnyugodni, személyesen, vizsgálatot, kivételével, házkutatást, megszállási, fontolgatok, bizonyítást, többmilliós, bírságoltak, felsorolást, norvégiának, választáson, politikusok, katasztrófa, dokumentált, századrangú, összesítjük, teherautója, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.